Summer party nails

IMG_0190Heb jij binnenkort een feestje? Of een gezellige avond? Dan heb ik voor jou hier de ideale nagellook voor de zomer! Als ik aan de zomer denk dan denk ik aan felle en warme kleurtjes.

Deze nagellook ziet er super zomers uit en de versiersels geven een feestelijke touch. Op deze manier ben je verzekerd van goed uitziende nagels!

Toevallig had ik in de avond een verjaardag, en had ik zin om extra aandacht te besteden aan mijn nagels. Zo ben ik erop gekomen om deze nagellook te maken. Na veel complimentjes over mijn nagels kon ik niet wachten om deze nagellook met jullie te delen.

Ook deel ik in het onderstaande filmpje een super handige tip om je nagels snel te laten drogen!!Soms duurt het een tijdje voordat je nagels eindelijk droog zijn.

Lees: “Je flauw lopen te blazen totdat je erbij neervalt en je handen wapperen totdat je denkt dat je kan vliegen”. (haha!)

Vooral als je meerdere laagjes aanbrengt is dit een handige tip om te gebruiken bij het lakken van je nagels. Hiervoor heb je een kom, koud water en ijsblokjes nodig.

De nagellakjes die ik in dit filmpje gebruik zijn:
– Catrice 20 Meet me at Coral island.
– So me glitters nails varnish (Action)
– Hema topcoat

Ga jij deze nagellook proberen? Laat een reactie achter!

Succes!!

One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *