SHOPLOG Duitsland

shoplogIn de vakantie ben ik samen met mijn familie naar Duitsland geweest in Leer om een gezellig dagje te shoppen. Leer is echt een mooie plek om te bezoeken en leuk om er te winkelen. Tijdens het winkelen in een supermarkt kwam liep ik als eerst het schap van Wet n wild tegen het lijf. Wet n wild was voorheen ook in Nederland. Ik was blij verrast! Ik heb van dit merk twee prachtige glitter oogschaduws gekocht en een lipstick.

Na al die lekkere broodjes in Duitsland vervolgden we het shoppen bij een drogist in Leer. DM heet de drogist. Hier vond ik naast Catrice en Essence het merk Trend it up. Mijn ogen vielen op dit merk, omdat er door veel meiden van dit schap producten in het winkelmandje belandde. Toen ik naar het schap keek trokken de verpakkingen van dit merk mijn aandacht. Wat zijn deze mooi vormgegeven! Na wat swatches en snuffelen heb ik een highlighter, blush en twee lipsticks van dit merk gekocht! Super tevreden over dit merk! De pigmentatie van de producten is ERG goed!  Vooral de kleur van de oogschaduw vind ik helemaal te gek! Deze bordeauxrode kleur heb ik tot nu toe nog niet eerder in een drogist in Nederland gevonden. Deze kleur is echt zo mooi! Het laat blauwe /groene ogen echt mooi opvallen!!

Natuurlijk moest ik het echt even een shoplog van maken. En daarmee is dit mijn eerste shoplog! Hoe leuk! Ben jij benieuwd naar de producten die ik heb gekocht? Bekijk dan het filmpje hieronder!

 

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *