Uitgebreide review Sally Hansen nagellakjes

Sally Hansen nagellak

Sally Hansen heeft zich in het begin al genoemd als het merk dat goede kwaliteit nagellak levert. Vanaf de dag van vandaag heeft Sally Hansen voor ieder nagelverzorgingsprobleem nagellak op de markt gebracht. Ik was zelf erg benieuwd naar hun nagellak vanaf het moment dat zij hun nagellak uitbrachten. Toen ik in de Etos rondliep kwam ik een geweldig setje tegen met drie verschillende kleuren nagellak met daarbij één glitter top coat. Ben jij benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan maar mee! 🙂 Ik laat hieronder ieder nagellakje zien en vertel ik jullie wat ik ervan vind.

837- Rhododendron

Sally Hansen nagellak

Dit kleurtje doet mij denken aan de typische kerstkleur! Kerst rood. Het is een glanzende nagellak die een warme uitstraling geeft. Ik durf zeker te zeggen dat ik dit lakje rond kerst veel zal dragen!

838- Ever Green

Sally Hansen nagellak

Toen ik mijn ogen op deze kleur wierp vond ik het een aparte kleur en was ik een beetje twijfelachtig over wat ik ervan moest vinden.. Echter toen ik hem opdeed was ik verrast door de mooie kleur die deze nagellak op je nagels achterlaat! Wauw! Dat had ik aan het begin niet gedacht!

834- Dark Knight

Sally Hansen nagellak

De naam past echt bij deze kleur. Het is een hele donkere kleur. Bijna tegen zwart aan als je één laagje aanbrengt, maar met een overduidelijke blauwe ondertoon. Ik vind dit een erg mooie kleur om in het najaar te dragen. Het kleurtje op je nagels geeft een echte rock look!

600- Crown Jewels

Sally Hansen nagellak

Dit lakje is echt als het kersje op de taart! Het voegt iets extra feestelijks toe aan je nagels als je een feestelijke nagel look wilt maken. In het lakje zitten gouden, ronde glittertjes van verschillende groottes. Als je de glitters laat bewegen zie je andere prachtige kleuren voorbij komen..

Wat vind ik van Sally Hansen?

Ik ben fan! Het zijn alle vier bijzondere kleuren. De kwaliteit van de nagellak is overduidelijk goed! De nagellak blijft lang zitten en één laagje nagellak zorgt eigenlijk al voor een complete dekking! De nagellakjes behoren niet onder de goedkope nagellakjes, maar als je wilt investeren in goede nagellak, dan kan ik je deze nagellakjes van Sally Hansen zeker aanraden! Sally Hansen nagellak kost rond de € 11,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Etos en bij de Douglas .
Sally Hansen nagellak

Heb jij ook nagellak van Sally Hansen? Wat vind jij ervan? Laat het hieronder weten!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *