Review- HEMA oogschaduw kwast brush & smudge 256

IMG_3864

HEMA Brush & Smudge 256

Vandaag een review over mijn nieuwe aanwinst! Deze super mooie kwast van HEMA. Brush & smudge 256.
Naast mijn kwastenset die ik dagelijks gebruik was ik nog op zoek naar een extra oogschaduwkwast. Toen ik deze kwast tegen kwam was ik verkocht! Naast dat de kwast er ook nog eens mooi uitziet voelen de haartjes super zacht & fluffy!  Plus het voordeel dat deze kwast bestaat uit twee kwasten! Dit bespaart ruimte in je kwastenstash en je hebt twee kwasten in één!

IMG_3867

– Rechts
Aan de rechterkant zit een korte en stijfe kwast. De haartjes voelen stevig doordat de kwast kort is. Het fijne is dat de haartjes fluffy aanvoelen, waardoor je met deze kwast oogschaduw kunt aanbrengen zonder dat de haartjes van de kwast prikken. De kwast neemt oogschaduw goed op en de lengte en dichtheid van de haartjes die dicht op elkaar staan zorgt ervoor dat je oogschaduw goed op de kwast blijft zitten in plaats dat het op je wang belandt bij het aanbrengen van oogschaduw. Deze kwast is geschikt voor het aanbrengen van oogschaduw die je graag iets preciezer wilt aanbrengen.

IMG_3866

-Links
Aan de andere kant zit een grotere fluffy oogschaduw kwast, waarmee je heel fijn oogschaduw over je bewegend ooglid kunt aanbrengen. Deze kwast is ook goed te gebruiken om verschillende kleuren oogschaduw in elkaar over te laten lopen. Kortom is dit een erg fijne budget kwast om mee te werken. Deze kwast is verkrijgbaar bij de HEMA voor € 3,50.

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *