REVIEW Essence – All about roses eyeshadow palette

Vandaag review ik het oogschaduw palette van Essence- All about roses. Essence heeft vijf All about paletten uitgebracht. All about vintage, bronze, nudes, greys en roses. Essence belooft dat dit vijf nieuwe oogschaduw paletten zijn met een wow-factor en dat de kleuren op elkaar zijn afgestemd. Essence heeft het erover dat de oogschaduw een zachte en lang houdende structuur heeft met een variatie aan effecten waaronder mat, glanzend, metallic. Zo kan je eindeloos veel looks mee kan maken!
IMG_4094Hier is het pallet te zien. Ik zal kort iedere kleur uit het palette bij langsgaan. Zo kan je makkelijk de kleur bekijken en mijn review over deze kleur lezen 🙂 n1. Deze kleur is een warme, crèmekleurige oogschaduw. Het heeft een metallicachtige textuur en kan goed gebruikt worden om bijvoorbeeld het deel onder je wenkbrauwen uit te lichten.
2. Als je van lila houdt dan is dit jouw kleur! Ook een metallic oogschaduw onder de acht die in het palette zitten. De kleur is goed zichtbaar op de huid.
3. Dit is een lichtbruine kleur. Een mooie lichtbruine tint! Mooi om de look mee op te warmen.
4. Deze kleur neigt in het palette naar donkerpaars, maar als swatch komt hij naar voren als een bruine kleur met een paarse ondertoon. Dit is de donkerste kleur uit het palette. Mooi om te dragen in de arcadeboog, of om met deze kleur een lijntje boven je oog te maken! Dit kan je simpel doen met een platte eyeliner kwast.
5. Een mooie lichtroze kleur. Dit is een glanzende en subtiele oogschaduw. I like it!
6. Poeder roze it! Laten we net geluk hebben dat deze kleur in het palet zit. Een mooie glanzende kleur.
7. Deze oogschaduw lijkt wel een donkere lila kleur. Lijkt mij een hele mooie kleur om te dragen in de arcadeboog.
8. De laatste oogschaduw uit het palette is een mooie, warme en donkere kleur. Geschikt om meer diepte in de look te creëren.

Al met al vind ik het een mooi budget palette. Voor een kleine prijs heb je acht oogschaduw kleuren waar je veel verschillende looks mee kan maken. Ik vind de pigmentatie van de oogschaduw prima en leuk dat de oogschaduws in het palette verschillende texturen hebben. Dit palette is verkrijgbaar bij de bekende drogisten, waaronder de Kruidvat en Trekpleister. Het palette kost € 3,99.

Wat vind jij van één van de vijf paletten van Essence? Laat het hieronder weten!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *