Review- Maybelline SuperStay 24 Color Lipstick

IMG_3575
Super Stay lipstick…hmm zou deze kleur echt blijven zitten? Deze vraag stelde ik mij bij het reviewen van deze lipstick. Het merk beloofd dat de lippenstift de hele dag soepel blijft en niet uitdroogt. De lippenstift zou niet korrelig zijn en gaat niet in de lijntjes van je lippen zitten. Hij geeft niet af en blijft de hele dag perfect zitten zonder te vervagen. Vandaag review ik drie kleuren van deze lijn. Ik zal kort iedere kleur reviewen. Ik review de kleuren zoals het plaatje hierboven van boven naar beneden. 🙂

De lipstick is aan de linkerkant voorzien van een applicatieborstel met lippenstift en aan de rechterkant zit een transparante lippenbalsem. Het is de bedoeling dat je de lippenbalsem aanbrengt nadat de lippenstift na een paar minuten is “opgedroogd”. Indien nodig kan je gedurende de dag je laagje balsem bijwerken.

510- Red passion
Red passion zou zo door Sneeuwwitje kunnen zijn bedacht. Lippen zo rood als bloed…maar ach..genoeg over sprookjes! 😛 Het is wel echt een opvallende, felle en rode kleur. Tot mijn grote verbazing bleef de kleur werkelijk de hele dag op mijn lippen zitten! Geen afdrukken die achterbleven op mijn glas drinken. Als een opvallende en rode kleur jou staat zeg ik doen!

340 – Absolute plum
Wauw! Dit is een mooie pruimkleurige kleur! Bruin/paars achtig. Ook deze kleur blijft echt zitten zonder te vervagen! Ik kijk m’n ogen uit! Aan het eind van de dag heb ik deze kleur echt van mijn lippen moeten schrobben! SuperStay? Een dikke Ja!

444- Cosmic coral
Ik ben dol op zomerse kleuren! Dit is er één van. Ideaal als je een zomerse en intense kleur wilt op de lippen! Wat ik fijn vind aan deze lippenstift is dat het doet wat het merk beloofd. De lippenstift trekt niet, droogt niet uit en blijft soepel op de lippen door de speciale transparante lippenbalsem.

Ik had niet verwacht dat deze lippenstift zo goed zou blijven zitten! De lippenstift doet wat het merk beloofd en dat vinden we fijn! De lippenstift is onder andere verkrijgbaar bij Etos en Bol.com. De lippenstift kost € 14,49. Houd wel de acties in de gaten want… het kan zomaar zijn dat je de twee lippenstiften voor de prijs van één kan aanschaffen. 🙂

Ik ben benieuwd wat jullie van deze lippenstift vinden. Laat het hieronder weten!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *