REMINGTON Ci95 PEARL CURL WAND

IMG_1781.JPGEcht waar! Deze curl wand is de beste curlwand die ik ken! Na twee tot drie dagen zitten de krullen nog gewoon in mijn haar! Het is ongelofelijk!

Zoals de meesten weten heb ik dun haar. Voordat ik de curl wand ontdekte trok ik zeker een uur uit voor het krullen van mijn haar. En na iedere krul spoot ik er haarlak in, zodat de krul niet meteen zou uitzakken. Na het krullen, zodra ik dacht dat het eindelijk goed zat zakten de krullen tot grote frustratie alweer na twee uur uit. Grr!

Op mijn verjaardag kreeg ik de Remington pearl curl wand. Ik had deze voor mijn verjaardag gevraagd, omdat ik al heel veel reacties had gelezen over mensen die er heel enthousiast over waren! Tot op de dag van vandaag ben ik er super blij mee!

De curl wand is gemakkelijk in gebruik en de manier van krullen heb je na een paar keer oefenen binnen no time door! Het voordeel van de curl wand is het dopje aan het uiteinde die niet heet wordt. Hierdoor heb je een goede grip tijdens het krullen! Ook bespaar ik door deze curl wand uren voor de spiegel staan. Ik kan nu snel en makkelijk prachtige krullen maken binnen een korte tijd!

Het lijkt ongelofelijk, maar waar! twee dagen lang zitten de krullen nog in mijn haar en op de derde dag heb ik een prachtige slag in mijn haar. Ik ben dik tevreden!

Natuurlijk heb ik een filmpje voor jullie gemaakt, waarin ik aan jullie laat zien hoe de Remington curl wand werkt en wat voor mooie krullen je hiervan krijgt!

Wat vind jij van de Remington pearl curl wand?

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *