My life in pictures- September

Het is weer tijd voor een nieuwe My life in pictures! En deze keer van de maand September!

In deze maand is de herfst officieel begonnen! Ik geniet nu al van de blaadjes die licht aan het verkleuren zijn. Zo mooi al die herfstkleuren!!

Ik weet nog dat ik een paar jaren terug de herfst nog niks aan vond. Vieze regenachtige dagen, gladde wegen, sneller donker en kou! Toch heb ik de herfst leren waarderen en heb ik geleerd om te zien dat er aan deze maand ook voordelen zitten! Deze maand heb ik een artikel geschreven over de herfst! Hierin deel ik mijn favoriete herfstmomenten! Klik hier

Deze maand was ik helemaal in-to het bakken! Ik besloot om deze overheerlijke vanille-cake met een roze glazuurlaag te bakken. Zoooo lekker! Samen met mijn familie kwam deze cake wel op!

IMG_1464

In het najaar is een goede huidverzorging nodig. Ik besloot om de Kruidvat Sensitive 0% Miccelair Water 3 in 1 te reviewen. Mijn positieve review had de Kruidvat al gauw via Twitter opgemerkt. Al gauw ontving ik van hun een berichtje op de Twitter pagina van LYLB. Super leuk!

Klik hier om dit review te lezen!

FullSizeRender

Er is niets leuker dan in de avond samen te kokkerellen in de keuken! De zelfgemaakte tomatensoep die wij door de weeks hebben gemaakt was erg lekker!!

IMG_1463

Op beautygebied vond ik het leuk om met jullie mijn kwasten set te delen. Dit filmpje heb ik in de zomer gefilmd, vandaar het heerlijke weer op de achtergrond van dit filmpje! Om dit filmpje te bekijken, kan je hier klikken.

1

Ook bedacht ik een handige DIY om je niet meer te vergissen in welke oplader van jou is! Super handig! Ik ben benieuwd welke mooie creaties er hier uit voort komen! Klik hier om dit super handige filmpje te bekijken!

FullSizeRender

Upcoming! Smokey eye look! Houd de website in de gaten!

IMG_1465

Dit was My life in pictures voor de maand September. Houd de site in de gaten, want! Volgende maand komt er weer een nieuwe!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *