My life in pictures- Oktober

Oktober was te gek! Voor mij was oktober een maand vol afspraken en gezelligheid! Ieder weekend gevuld met verjaardagen, ook had ik deze maand een prachtige bruiloft van een prachtig paar! En was ik uitgenodigd bij een babyshower! Hoe leuk! Kijk je mee?

IMG_1511.JPGDeze maand trouwde mijn vriendin Kimber met haar Dennis! Ze zagen er prachtig uit! Martijn en ik waren de hele dag op de bruiloft, omdat wij dag gasten waren. Ik vond het erg leuk om te zien hoe mijn vriendin trouwde. Nu zijn we beide getrouwd! De bruiloft was tot in de puntjes verzorgd. Moet je zien hoe leuk dit eruit ziet!

Kimber en haar man Dennis trouwden in Alkmaar. Een prachtige plek met een oud centrum. Gedurende de dag hebben Martijn en ik nog even genoten van de omgeving in Alkmaar. In de avond genoten wij van de sfeer die rond Alkmaar hing.

 

IMG_1566-0.jpgIn de tweede week van Oktober was
ik uitgenodigd voor de babyshower van Kimberley!

Wat een prachtige taart! Zeg nou zelf:

Wie houdt er nou niet van Minnie Mouse!!

Het was een geslaagde dag voor Kimberley en de baby. Ik zie al uit naar de kleine wolk!

IMG_1676.PNG

Op 11 oktober was het wereld meisjes dag. Elk meisje is mooi. Elk meisje heeft recht om in vrijheid op te groeien!

Op deze dag steunde ik de meisjes die worden gedwongen om op jonge leeftijd te trouwen, terwijl zij nog kind zijn. Dit kon je doen door een selfie met roze lippen te maken!

#Freeagirl #Omdatzijhetwaardis.
Noooo! Een dikke tegenvaller!IMG_1379-0.jpg

In week 3 is de hardeschijf van onze computer gecrashed! Grrrr. Dit zorgde voor een flinke vertraging met het monteren van de filmpjes die ik erop had staan, waaronder de Smokey eye tutorial. Zie hiernaast mijn blik van grote irritatie! haha grapje! Inmiddels is de nieuwe hardeschijf binnen en zal ik uiterst mijn best doen om het filmpje zo snel mogelijk online te zetten!

 

 

FullSizeRenderZoooo leuk!! Weten jullie mijn filmpje nog over het pimpen van je oplader?

Deze kreeg ik deze van jullie toegestuurd!! Hij is super mooi geworden! Super leuk al die verschillende printjes!

Ik liet mij vertellen dat je deze washi tape kunt kopen bij de Action! Geweldig!

Voor als je het filmpje nog wilt bekijken kan je hem hier bekijken.

 

Dit was My life in pictures voor de maand September. Houd de site in de gaten, want! Volgende maand komt er weer een nieuwe!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *