My Life In Pictures- November

Wat is de maand snel gegaan! Deze maand heb ik een filmpje gemaakt over hoe je binnen 5 minuten prachtige krullen kan maken! Hier heb ik erg leuke reacties op gekregen en hebben een aantal van jullie dit al geprobeerd. Super leuk! Klik hier om het filmpje te bekijken, als je hem nog niet hebt bekeken.

IMG_2053-0.png

Tot 9 december ben ik werkzaam op een basisschool. Daar kreeg ik deze prachtige bloem van een verliefde leerling. Super schattig! Geen idee hoe hij aan deze vers gesneden bloem kwam..maar ik kan één ding zeggen. Deze leerling heeft wel smaak 😉

IMG_2052-0.png

Ook hield ik deze maand voor het eerst een winactie. En de winactie is gewonnen via Facebook door… Laura!! Nogmaals, gefeliciteerd Laura en geniet ervan!! De komende maanden zal  je zoet zijn met twee prachtige kleuren nagellak van Rimmel London 60 seconds super shine!!

IMG_2061.PNG

21 november vierden Martijn en ik ons 1 jarig trouwjubileum!! 1 jaar getrouwd!!  Hier één foto van onze favoriete trouwfoto’s. Zo leuk! Mr & Mrs ! Het voelt als de dag van gisteren dat we elkaar het ja-woord gaven!! Ik kijk uit naar alle mooie jaren die nog  zullen komen!!

IMG_2040.JPG

Zoals je kan zien was dit een kort, maar krachtige My Life In Pictures voor deze maand. Deze maand is zo snel voorbij gegaan. Ik ben benieuwd wat de komende maand brengen zal!

Dit was My life in pictures voor de maand november. Houd de site in de gaten, want! Volgende maand komt er weer een nieuwe!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *