My Life In Pictures- Juni

Deze maand heb ik veel leuke dingen mogen doen, waaronder genieten van een welverdiende vakantie van drie weken! Ik ben vanwege mijn vakantie niet veel bezig geweest met LYLB, maar dat weerhoudt mij niet om samen met jullie een paar vakantie kiekjes te delen!

IMG_0385

Verassing nummer één is dat ik mijn haar heb laten knippen. Voor mij is het een grote overgang aangezien ik erg lang haar had. Ik ben tevreden met het eindresultaat en het kapsel is lekker vlot en ideaal voor het warme weer dat er nu is.

De eerste week van de vakantie heb ik een bezoekje gebracht aan familie leden en vrienden in Almere. Ik heb erg genoten van de tijd die ik met hun samen heb gehad. Ik merk dat de vakantie echt ruimte geeft om mijn creativiteit de vrije loop te laten gaan. Deze tekening heb ik gemaakt in een creatieve uitbarsting!

IMG_0389

In de tweede week van mijn vakantie was het zo warm dat ik op het idee kwam om een gezonde koude snack te maken. Ik vond op Pinterest een leuk recept van bevroren kwark brokken met stukken fruit erdoor, overgoten met wat witte chocolade. Jumm!

image-2015-07-02

Naast een gezellige middag samen met Minke afgesproken te hebben, hebben wij een taart gebakken.

IMG_0417

Is deze hartjes taart niet super schattig?! Naast schattig was deze monchou taart ook erggg lekker!! Voor degenen die het nog niet weten..Minke kan erg mooie foto’s maken! Neem eens een kijkje op haar website http://www.minkekroeze.com/

Dit was my life in pictures voor Juni. Houd de site in de gaten, want! Aankomende maand komt weer een nieuwe.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *