My life in pictures- Juli

Begin juli heb ik nog lekker kunnen genieten van de laatste week van mijn vakantie. 7 juli was Martijn jarig, 23 jaar hieper de piep hoera! Dit hebben wij samen gevierd in het huis van mijn schoonouders.

verjaardag

In de tweede week was mijn vakantie helaas alweer voorbij en ging ik weer aan het werk. Toch waren veel mensen op mijn werk onder de indruk van deze schattige nagelstickers van de Action!! Deze nagelstickers zaten in een setje van drie velletjes en kostte slechts €0,75 cent! Zo zie je maar, mooie nagels hoeven niet veel te kosten.

Naamloos

Ook hebben we deze maand ons huisje weer een stukje gezelliger gemaakt met deze super leuke decoratie! Ik ben er helemaal blij mee! Dit staat zo sfeervol!!

IMG_0678

Als ik denk aan juli dan denk ik aan zomer. En als ik aan zomer denk dan denk ik aan…Barbecue!! Zo hebben wij in een maand tijd drie keer gebarbecued met vrienden en familie. Super gezellig! Maar bovenal super lekker!! (On our way to the barbecue!)

IMG_0728

And last but not least..Ik heb een bril! Ik moet er toch echt aan geloven. Gelukkig is de bril alleen voor in de verte. Gelukkig bevalt het mij goed. Het model vind ik ook mooi!!

IMG_0826
Dit was My life in pictures voor de maand Juli. Houd de site in de gaten, want! Volgende maand komt er weer een nieuwe!!

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *