My life in pictures- Augustus

Hier is weer een nieuwe My life in pictures. Deze keer van de maand augustus! 

Het is herfst!! De na-zomer zich nog zien, maar dit zal niet voor lang zijn. Voor we het weten vallen de blaadjes van de bomen en zien we een prachtig gekleurd landschap van allerlei gekleurde bladeren!! Ik vond het leuk om een artikel over mijn favoriete herfst momenten te schrijven. Klik op de link om dit artikel te lezen: Herfst update!

boom

Deze maand ben ik druk bezig geweest met het vormgeven van de website en ontwerpen van het definitieve logo voor LYLB. Dit is het eindresultaat. Ik kan niet wachten tot ik de website aan jullie kan laten zien, zodra hij af is. Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan zullen vinden! Dit is het logo geworden!

IMG_1085

Deze maand hebben Martijn en ik ook weer een bezoekje gebracht aan Almere om vrienden en familie weer te zien! Ik kon het niet laten om het prachtige uitzicht te fotograferen toen wij over de Ketelbrug reden!! De foto is wat bewogen, maar it’s still beautiful!!

IMG_0734

Deze maand ben ik eindelijk gewend geraakt aan het dragen van een bril. Ik heb echt moeten wennen aan mijn bril, omdat ik helemaal niet gewend ben om iets op mijn gezicht te dragen. Wie herkent dit? Er gaat een wereld voor mij open als het gaat om het kunnen kijken in de verte!! En ik krijg zoveel leuke complimentjes over mijn bril. Super leuk!

IMG_1140

Dit was My life in pictures voor de maand Augustus. Houd de site in de gaten, want! Volgende maand komt er weer een nieuwe!!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *