My life in pictures – April

Met deze post deel ik de hoogtepunten en momenten van deze maand. In april begonnen we natuurlijk met Pasen!! Natuurlijk hoort bij Pasen een heerlijke paasbrunch. Samen met mijn man (Martijn) heb ik heerlijk gesmikkeld van het paasbrood, afbakbroodjes, gekookte eitjes en niet te vergeten de Jus d’ orange! Jummie!

IMG_5399

Ook leverde april ons een tripje naar waar Martijn en ik vandaan komen…Almere! Mijn zusjes vierden samen hun verjaardag! Hieper de piep hoera! Natuurlijk hoorden mijn zusjes er op en top uit te zien op deze dag, vandaar dat ik mijn zusjes en inclusief mijzelf heb voorzien van prachtige krullen! Hier zie je mijn jongste zusje en ik. Ik hoor van veel mensen als ze ons samen zien dat zij op mij lijkt. Wat vinden jullie?

IMG_5532

Ook heb ik lange dagen meegemaakt, vooral op werk, waardoor ik pas laat thuis was. Echter leverde dit wel een prachtige zonsondergang op! Hier kan ik zo van genieten!

IMG_5544

En dan de vraag hoe ik mijn tijd doorkom op mijn werk? Niet doorvertellen hoor ; ) Maar die kleurboeken voor volwassenen zijn zo leuk!! Ze zijn behoorlijk gewild en er wordt behoorlijk wat gekleurd. Super gezellig om met collega’s op deze manier de dag door te komen.

IMG_5593

Als je mij beter kent weet je dat ik gek ben op alles wat met interieur te maken heeft. Dit vaasje heb ik deze maand gekocht bij de Action. Ik vind het mooi dat het vaasje kleine details heeft. Love it! Zo mooi en zeker een sfeerbrenger in huis.

IMG_5612

Dit was my life in pictures voor April. Houd de site in de gaten, want! Aankomende maand komt weer een nieuwe.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *