MUA Heaven & Earth palette – REVIEW

backgrounder-1

 

Vandaag een review ik het nieuwe MUA palette- Heaven & Earth. Deze kocht ik bij de Kruidvat. Voor de prijs hoefde ik hem niet te laten liggen, omdat dit palette maarliefst € 5,00 kost.

Voor deze prijs krijg je 12 prachtige kleuren met prachtige pigmentatie en combinaties van metallic, matte en glanzende kleuren! Deze lichte en aardkleuren zijn in één woord : schitterend!

bewerktDe verpakking van het palette is gemaakt van plastic. Het fijne aan dit palette is wel dat de verpakking simpel en netjes eruit ziet, maar dat daardoor de oogschaduw hoogwaardige kwaliteit heeft voor een palette van € 5,00.

Ik zelf heb dan liever dat de buitenkant er standaard uit ziet en snel beschadigd, dan dat het te kosten gaat van het product dat in de verpakking zit. 😛 Het grootste voordeel aan dit palette vind ik vooral dat er maar liefst 12 kleuren in zitten.

Hieronder heb ik foto’s gemaakt van de swatches voor de review van dit palette. Onder de foto’s kan je mijn filmpje met review bekijken.

ondersteboven
Ik ben echt dol op dit palette en ik gebruik hem nu dagelijks om mijn dagelijkse ooglooks mee te maken. De kleuren zijn goed draagbaar en blijven goed zitten! Dit palette is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 5,00.

Heb jij dit palette ook al in huis? Wat vind jij van dit palette? Laat het hieronder weten!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *