Mijn kwasten stash- Zoovaa Bamboo kwasten set

Een goede kwasten set is al de helft van het werk voor het krijgen van het een mooi resultaat, zodra je make-up gaat aanbrengen.

1De set bestaat uit 12 kwasten. Op iedere kwast staat de tekst: colour, love, make-up. De kwasten worden geleverd in een etui waarmee je de kwasten gemakkelijk kan meenemen. Wat super handig is!

De kwasten voelen van goede kwaliteit en nemen het product goed op. Wat er uiteindelijk voor zorgt dat het product ook mooi op de huid komt. De haren van de kwast voelen zacht en prikken niet bij het aanbrengen van een product.

IMG_1182Zelf kan ik niet meer zonder deze kwasten set! Voor dat ik deze kwasten had gebruikte ik zelf kwastjes uit de doosjes van make-up die ik kocht. Inmiddels heb ik gemerkt dat goed gereedschap al het halve werk is!

De kwasten set kreeg ik voor mijn verjaardag van Martijn. Ze waren in de tijd dat ik ze kreeg rond de €35. Inmiddels is er een nieuwere versie uit van deze kwasten set. Helaas is alleen de nieuwe set nog te bestellen. Deze set doet niet af van de set die ik gebruik. Deze kan je hier bestellen.

In dit filmpje laat ik mijn kwasten set zien en vertel ik waar je de kwasten voor kan gebruiken.

 

Gebruiken jullie kwasten bij het opmaken? Laat het hieronder weten!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *