Miccelaire water! Reviewing de 3 in 1 miccelaire water van Hema!

Miccelaire water

De kerstdagen zijn voorbij en het is bijna oud en nieuw! Tijdens de feestdagen worden ogen versierd met oogschaduw, mascara en eyeliner. De lippen met prachtige kerstkleuren en het gezicht met foundation, rouche enz. Ons gezicht krijgt een hoop te voortduren met alle make-up en daarom is het belangrijk dat wij ons gezicht goed schoon houden en verzorgen! Vooral tijdens deze dagen. Deze keer review ik een product dat je helpt je gezicht weer schoon te krijgen. Al eerder reviewde ik de miccelaire water van Kruidvat.

Vandaag review ik de miccelaire water van de Hema! Door de miccelaire tchnologie wordt je huid op een grondige, maar verzorgende manier gereinigd. Dit is belangrijk want het goed reinigen van de huid is de basis van de huidverzorging! Maar welke miccelaire water is nou fijn voor jouw huid, en goed betaalbaar?

Miccelaire water! Reviewing de 3 in 1 miccelaire water van Hema!

It’s my beautiful skin day!

Zo heet de lijn van het huismerk van Hema. De flacon is gemaakt van stevig plastic en het product is makkelijk in gebruik. Je brengt namelijk het miccelaire water aan op een wattenschijfje en daarmee maak je je huid schoon! Het fijne aan deze miccelaire water vind ik dat het product geurloos is. De huid voelt niet trekkerig aan na het reinigen en laat een schoon en fris gevoel achter op de huid. Nog een groot pluspunt is dat deze miccelaire water alcohol vrij is! Alcohol droogt de huid namelijk uit!

Miccelaire water! Reviewing de 3 in 1 miccelaire water van Hema!

Is dit product een top of een flop?

Ik kan je vertellen dat ik dit product dagelijks met veel plezier gebruik! Het product kost ook maar € 2,00. Dit is echt niet duur! Ik vind dat je voor de prijs een product koopt dat zijn werk goed doet. Als je deze tegen komt zeg ik, meenemen! Dit product is verkrijgbaar in de Hema fillialen en in de webshop van www.hema.nl

Wat vind jij van deze micelaire water? Wat is jouw ervaring met miccelaire water? Laat het hieronder weten in de reacties! 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *