Make-up kwasten schoonmaken

 

IMG_2592Het schoonmaken van onze make-up kwasten is belangrijker dan we denken. Ik ben mijzelf bewust geworden van de hoeveelheid bacteriën die in de kwast achterblijft na gebruik. Om deze reden heb ik mijzelf met moeite aangeleerd om regelmatig mijn kwasten schoon te maken. Ik zou zeggen: probeer het! Het is echt de moeite waard.

Nu liggen er in de winkels reinigingsmiddel voor het schoonmaken van je kwasten. Deze kan je prima gebruiken. Maar wat is er nou fijner dan je kwasten schoon te kunnen maken met producten die je wellicht al in huis hebt!
Niet alleen jij wordt blij van schone, frisse en IMG_2596verzorgde make-up kwasten,maar je kwasten zelf ook! Het regelmatig onderhouden van je kwasten behoudt de kwaliteit van de kwasten, waardoor je langer kunt genieten van je kwasten! win-win situation! En het fijne? Het schoonmaken is zo gedaan! Terwijl jouw kwastjes drogen kan je makkelijk andere dingen doen.

 

Maak jij je kwasten regelmatig schoon? Of ga je hier aan beginnen nadat je dit artikel hebt gelezen 😉 In ieder geval: Veel kijkplezier!

 

Laat een hieronder een berichtje achter!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *