Was je huid schoon met MAGIC WAND zeep van LUSH!

Een tovenaar kiest zijn eigen stokje zelf

Bovenstaande is wat LUSH over dit zeepje zegt. Mijn eerste LUSH ervaring heb ik opgedaan tijdens een dag winkelen in Bremen (Duitsland). In Bremen stapte ik de LUSH-winkel binnen en maakte kennis met verschillende zeepjes, bathbombs, douchejelly’s en meer!

De winkel was volop in kerstsfeer en veel zeepjes waren ook Christmass editions. Ik liet mijn verrassen door de geur van sinaasappel & tangerine van het MAGIC WAND zeepje.

Was je huid schoon met MAGIC WAND zeep van LUSH!

Over MAGIC WAND..

Dit zeepje bevat opwekkende sinaasappel- en tangerine-olie. De donkere laag over het zeepje bevat houtskool- en extra virgin olijfolie. Dit laagje maakt je huid ongekend schoon!

Was je huid schoon met MAGIC WAND zeep van LUSH!

Mijn bevindingen over dit zeepje

Oke…Dit zeepje is inderdaad heel bijzonder! Hij ruikt heerlijk fruitig en tijdens het wassen brengt het product heel romig aan op de huid. Het doet mij denken aan fruitige snoepjes die ik wel eens als kind at 😀 . Na het wassen voel de huid zo schoon aan dat het nog net geen “squichy” geluid maakt als je over je huid wrijft! Al met al een bijzondere ervaring! Ik weet zeker dat ik komende tijd zal genieten van dit zeepje. Ik weet zeker dat ik weer gauw op zoek wil naar een nieuw zeepje van LUSH, zodra ik deze heb opgemaakt.

Ik heb in de winkel rond de 100 gram laten afwegen. Voor 100 gram betaal je € 5,25.

Heb jij ervaring met producten van LUSH? Ik ben benieuwd naar jouw ervaring. Laat een berichtje achter onder deze post! 

2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *