Liquid eyeliner MAX & MORE van de Action

Liquid eyeliner van de Action!

Deze tip kreeg ik al gauw van mijn schoonzus toen zij deze liquid eyeliner kocht bij de Action. Ze vertelde, deze moet je echt halen. Hij werkt echt goed en heeft ook nog eens een leuk prijsje. Ik ben gaan kijken en ik ben echt verrast door dit product! Hoeveel hij kost? Nog geen twee euro!

MAX & MORE liquid eyeliner van de Action

Hoe werkt de liquid eyeliner?

MAX & MORE liquid eyeliner van de Action

Zoals je kan zien is de verpakking gemaakt van zwart plastic en ziet er verder vrij basic uit. Wat voor mij prima is. Op de verpakking staat de naam van het merk en staat erop dat het een liquid eyeliner is. Als je de dop van de eyeliner haalt lijkt het op een look-a-like stift, maar dan met een punt die spitser is. Het puntje waarmee je de eyeliner aanbrengt is van vilt. Het puntje van vilt is hard, zodat de punt waar je mee werkt stevig is, maar tegelijk is de punt ook buigzaam, zodat hij makkelijk over de huid glijd.

Mijn bevindingen over dit product

IMG_6824

Deze budget eyeliner is echt top! De eyeliner brengt heel mooi en gemakkelijk aan. Ook vind ik dat de eyeliner voor een budgetproduct goed gepigmenteerd is. Je kan er mooie, strakke en diep zwarte lijnen mee aanbrengen! Het fijne aan deze eyeliner vind is dat de eyeliner goed opdroogt en dat je hem niet makkelijk uitveegt! Op het plaatje boven had ik twee strepen gemaakt, als ik er met mijn andere hand over heen ga geeft het niet af! Deze eyeliner zit in mijn lijstje van top budget producten. Dus als je nog op zoek bent naar een goede budget eyeliner..ga dan gauw even langs de Action! 😉

 

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *