Lipsticks organisen? Ik laat je zien hoe je dit kunt doen!

Tijd om lipsticks te organisen!

Oke, het werd echt tijd om mijn lipsticks te organisen. In de loop der tijd zijn het er zoveel geworden dat ik het rommelig vond staan. Ook was het door alle drukte al weer een tijdje geleden dat ik een post online zette. In mijn laatste post lees je een review over de W7 power puff. Als je deze nog niet hebt gelezen dan kan je deze bekijken door hier te klikken. Ik kwam dus laatst op Beautygloss een handige manier tegen om lipsticks te organisen. Toen ik dat zag dacht ik : super handig! Ik koos ervoor om op de zelfde manier mijn lipsticks op te ruimen.

Doen of niet doen?

Het duurde even voor mij om deze keuze te maken. Natuurlijk brengt een lipstick sneller aan, maar daar in tegen is werken met lip kwastjes hygiënischer en bespaar je een hoop lippenstift, omdat je je lippenstift gedoceerd aan kan brengen. Ook ben ik wel al een beetje gewend om met lip paletten te werken. Zelf gebruik ik regelmatig de lip paletten van L’oreal Paris. Dat zijn twee paletten. Eén met rode tinten en de andere met nude tinten. Deze kan je hier en hier bekijken.

Wat vind ik er van?

Natuurlijk heb ik ervoor gekozen om op deze manier mijn lipsticks te organisen. Maar wat vind ik er nou van? Zelf moest ik eerst even wennen aan het idee dat je telkens een lip kwastje nodig hebt voor het aanbrengen van de lippenstift. Maar nu ik er eenmaal aan gewend ben vind ik deze manier ook fijner. Met het lip kwastje breng je je lippenstift toch preciezer aan en ik merk ook dat ik een hoop product bespaar. Als ik van huis ben is zo een palette gemakkelijk mee te nemen en heb je ook meteen een hoop verschillende kleurtjes tot je beschikking. Wat ik ook handig vind is dat de kleuren goed zichtbaar zijn doordat het pillendoosje doorzichtig is. Op de onderkant van het pillendoosje heb ik de namen van de lipsticks opgeschreven, daardoor weet ik welke lipstick in het vakje zit.

Uiteindelijk denk ik wel dat je gewoon moet doen wat voor jou het prettigst werkt. Misschien dat deze manier voor jou werkt of dat een andere manier van opbergen beter bij jou past. Dus ga gewoon bij jezelf na wat jou het handigst lijkt! 🙂

Als je benieuwd bent hoe ik mijn lipsticks heb georganised, bekijk dan het filmpje.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *