KRUIDVAT SENSITIVE 0% MICELLAIR WATER 3 IN 1

Micellair reinigingswater, onderhand is het een populair product! Vandaag review ik de Kruidvat Sensitive 0% Micellair water 3 in 1. We kennen verschillende merken die Micellair reinigingswater verkopen. Kruidvat heeft nu ook een eigen versie en bovendien is dit een budgetproduct.

FullSizeRender
De Micallair reinigingswater van de Kruidvat bevat geen parfum, alcohol en kleurstoffen. Hierdoor is dit reinigingsproduct een stuk gezonder voor je huid en het irriteert de huid niet! Hoe fijn! Deze 3 in 1 gezichtsreiniger verwijdert (oog)make-up, zuivert en verfrist de huid. Op de achterkant van de verpakking staat dat het product Oflamologisch is goedgekeurd. Dit betekent dat het product geschikt is voor gevoelige ogen!

IMG_1262 IMG_1258

Ik besloot om de Kruidvat Misellair water 3 in 1 uit te proberen! Ik was zelf erg benieuwd naar dit product, omdat ik veel reinigingsproducten heb gehad waar ik niet snel tevreden over ben. Hier is een “before” foto. Zoals je kan zien draag ik oogschaduw en mascara.

IMG_1218

Hier heb ik een watje met wat reinigingswater. Dit kwam er van mijn watje af na één keer vegen!!

IMG_1232

Hieronder heb ik mijn rechter oog helemaal schoongemaakt met het reinigingswater en het linkeroog nog niet, zodat jullie het verschil kunnen zien. Het reinigingswater heeft alle make-up producten van mijn oog verwijderd. Het viel mij op dat het reinigingswater echt een verfrissend gevoel achterlaat op de huid! Deze belofte staat ook op de verpakking. Zo fijn dat deze belofte klopt! Ook is het product erg fijn voor de ogen! Prikt niet, dus een groot voordeel!

IMG_1244

De Kruidvat Sensitive 0% Micellair water 3 in 1 doet zijn werk en reinigt de make-up producten zonder enige moeite van de huid. Ik vind het persoonlijk een fijn product om te gebruiken tijdens mijn reinigingsroutine, en als budget product doet absoluut niet onder aan andere misselair reinigingswaters. De Micellair reinigingswater van de Kruidvat (250 ml) kost € 2,49.

Welk product gebruik jij graag tijdens je reinigingsroutine? Laat het hieronder weten!

Liefs!

Nathalie

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *