Bekijk hier de trendy kerst nagellook voor kerst 2016!

kerst nagellook 2016

It’s Christmas time!

Kerst! Ben jij er al klaar voor? Weet jij al hoe je je haar, nagels en kleding op kerst wilt afstemmen? Vandaag help ik je een handje door te laten zien hoe je dé kerst nagellook 2016 rockt!

Bordeaux rood it is!

Deze rode kleur zien we dit najaar al vele malen voorbij komen. En het leek mij leuk om deze kleur voor de nagellook te gebruiken. De kleur is perfect voor kerst! ;P

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om de look te behouden, maar om te kiezen voor een andere kleur. Wat dacht je van ijzig blauw, zwart of paars! Dit zijn ook echte kleuren voor het najaar. Je bent helemaal vrij in de keuze hoe jij de look wilt maken! Kies vooral een kleur die bij je past en die jij mooi vindt!

Glitters all the way! ♪

Whoo hoo! Dit jaar mag het! Veel glitters en vooral veel accenten op glitters! Natuurlijk kan je als je zelf van minder glitters bent de look subtiel houden door alleen één nagel per hand te voorzien van wat mooie glitters. Glitters zijn ideaal voor deze kerstlook. De look ziet er hierdoor extra feestelijk uit!

Deze look is goed draagbaar tijdens de feestdagen. Misschien ga je wel met kerst uit eten of ga je naar een kerstgala. Dan maak je met deze look de blits! ;D Ik hoop dat jullie met het zien van deze look wat inspiratie hebben kunnen op doen. Deel de look met anderen en laat je ook door elkaar inspireren! Leef je uit en maak de look zoals jij hem mooi vindt! Bekijk het filmpje hieronder om te zien hoe je deze nagellook voor kerst kunt maken.

Ik zou het leuk vinden om reacties van jullie over deze look te lezen! Wat vind jij van deze kerst nagellook 2016? Laat het hieronder weten!

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *