Herfst update

Het is herfst! De warme zomerdagen zijn voorbij en maken plaats voor koudere dagen. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete herfst momenten!

Kunst van de natuur!

Blaadjes beginnen te verkleuren en vallen uiteindelijk op de grond. Er gaat niet boven het prachtige gezicht van alle kleuren die de herfst geeft aan de natuur.

Warme truien!

Er gaat niets boven het dragen van een warme trui. Bovendien ben ik dol op zachte stofjes. Alle reden om lekker veel warme truien in te slaan om bestand te zijn tegen de koude temperaturen!

Warm drinken!

In de koudere dagen drink ik de hele dag thee. Het gevoel van een lekker warm drankje dat je lichaam warmt is zo fijn! Ook ben ik dol op warme chocolade melk! boomJumm! Vorig jaar maakte mijn schoonzus deze warme Maltezer chocolade melk! Zooo lekker! Klik op de onderstaande tekst voor het overheerlijke recept!!

Warme Maltezer chocolademelk

 

 

 

 

Openhaard!

I loveee de openhaard! Het geeft zo een knusse sfeer als je met familie en vrienden tijd doorbrengt bij de openhaard. Er gaat niet boven het geluid van hout dat uit elkaar knapt door het vuur. Heerlijk!

Dekens knuffelen!

Rond deze tijd van het jaar haal ik al mijn warme dekentjes te voorschijn en breng ik hier dagen mee door op de bank. Uiteraard hoort daar dan een warme kop thee bij en een leuke film! boom

Kaarsjes, kaarsjes en nog eens kaarsjes!

Kaarsjes, geurkaarsjes en gewoon alles wat er mee te maken heeft!

Lange, koude wandelingen

Heerlijk een frisse neus halen met dit frisse weer! Onze koude rode neuzen en wangen zijn in aantocht! Wat vind jij leuk aan de herfst? Laat het hier onder weten!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *