6 Handige tips voor opmaken tijdens het reizen

Het idee om hierover te schrijven komt doordat ik zelf best lang met het OV aan het reizen ben naar het werk. In de ochtend sta ik zo vroeg op, dat ik ervoor kies om mij onderweg op te maken. Vandaag deel ik handige tips die jou erbij kunnen helpen om je onderweg op te maken!

6 Handige tips voor opmaken tijdens het reizenMake-up tas

Om te beginnen is een goede make-up tas belangrijk. Hij moet niet te groot zijn, zodat je hem overal makkelijk mee naartoe kan nemen en stevig, zodat hij niet snel omvalt. Zelf heb ik bij de Hema voor nog geen twee euro een hele leuke Make-up etui gekocht die doorzichtig is. Wat ik handig vind is dat hij doorzichtig is. Zo hoef ik niet te “grabbelen” naar mijn mascara, maar kan ik meteen de mascara pakken.

Bespaar ruimte

Het meest irritante aan make-up doen in het OV vind ik als ik tijdens het reizen op zoek ben naar dat “ene” make-up product dat onderin mijn overvolle make-up tas zit. Daarom probeer ik mijn make-up tas zo leeg mogelijk te houden door echt alleen producten mee te nemen, waarvan ik zeker weet dat ik ze ook gebruik.

Spiegeltje

Wat ik zelf doe is met reizen een oogschaduw doosje meenemen, waar al een spiegeltje in zit. Zo kan je dat spiegeltje neerzetten en makkelijk kantelen, zodat je jezelf kan zien. Je kan ook een klein spiegeltje meenemen of de camera van je telefoon gebruiken.

Mascara, eyeliner en wenkbrauwen

Dit zijn echt van die dingen die je zorgvuldig moet doen, want voor je het weet schiet je uit met je eyeliner en heb je een wing tot aan je oor zitten! Doe deze dingen pas als je bus/trein stil staat. Zo benut je de tijd ook nog eens op een goede manier 😉

Blush

Zelf heb ik bij de Hema een handige blushstick gekocht. Geen gedoe met poeder in het OV! Deze blushstick breng je met een swipe aan op de wangen en vervaag je met een beautyblender. Je kan er ook voor kiezen om een lippenstift mee te nemen en deze ook te gebruiken als blush, zo bespaar je ruimte in je make-up tas en matchen je lippen en blush mooi met elkaar! 🙂 Kies dan wel een natuurlijke kleur die zowel voor lippen als wangen kan. Rood en paars zou ik bijvoorbeeld niet doen.

Lippenstift

Als je iets wilt hebben wat je makkelijk kan corrigeren, ga dan voor een lipgloss of als je van een verzorgend lip product houdt een lippenbalsem. Op dit moment draag ik deze lipbalm van EOS bij mij als ik onderweg ben.

Ik hoop dat je iets zal hebben aan deze tips als je zelf ook vaak je make-up doet tijdens het reizen met het OV. Liefs!♥

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *