Frisse & natuurlijke make-up look

VIMG_3405andaag laat ik zien hoe je een frisse, natuurlijke make-up look kunt maken. Normaal als ik kies voor een natuurlijke look, dan gebruik ik niet teveel producten, maar in dit filmpje gaan we voor het hele plaatje!

Om een natuurlijke uitstraling te creëren maak ik gebruik van frisse, roze tinten voor op mijn lippen en wangen. Op mijn oogleden gebruik ik een oogschaduw die gelijk staat aan mijn huidskleur. Dit is veel natuurlijker dan dat je zou kiezen voor een witte kleur, om een frisse look te maken.

Om de frisse look af te maken gebruik ik ook wat highlighter op de brug van mijn neus, boven mijn wangen en boven mijn wenkbrauwen. Je kan ook eventueel nog wat highlighter aanbrengen in je cupidoboogje (net boven je bovenlip). Denk eraan! Het is de bedoeling dat je niet gaat glitteren, of glimmen door je make-up. Dit zorgt juist voor een onverzorgde of onnatuurlijke look. We gaan voor een mooie, subtiele glans!

Misschien verwacht je het niet, maar je wenkbrauwen zijn één van de belangrijkste dingen bij het maken van een frisse en natuurlijke look. Je wenkbrauwen zeggen veel over je uitstraling. Breng ze daarom mooi in vorm en vul ze in, zodat je wenkbrauwen tot hun recht komen.

Wat vind jij van deze look? Laat het hieronder weten! 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *