Getest: de facial sheet mask van de Action!

facial sheet mask

It’s time for some Me- time!

Bij een vakantie hoort ook een stukje ontspanning. Ik kocht de facial sheet mask bij de Action voor maar 50 cent! Ze hadden meerdere soorten, maar deze leek mij wel fijn! Dit masker is een sheet mask. Een sheet mask een een gezichtsmasker die je op je gezicht kunt leggen en die je dus niet zelf helemaal hoeft aan te brengen.

Facial sheet mask with Pomegranate extract & Hyaluronic acid.

Het extract van granaatappel & hyaluronzuur werkt verzorgend en werkt hydraterend, voor een gladde en veerkrachtige huid. Oke..toen ik het tweede ingrediënt las dacht ik echt: wat is hyaluronzuur? Ik ben er inmiddels achter. Het is een lichaamseigen zuur dat onder andere in ons huidweefsel voorkomt en helpt om de huid gezond te houden. Dus dan weet je dat!

Hoe werkt het?

Eigenlijk is het heel simpel. Je maakt voor gebruik je gezicht schoon met een cleanser. Hierna heb ik zelf nog even een warm washandje op mijn gezicht gelegd, zodat de poriën open gaan staan en alle werkzame stoffen in het masker beter inwerken. Je vouwt het masker uit…wat overigens veel gemakkelijker ging dan ik had verwacht, en je legt het op je gezicht. Et voilá! Nu 20-30 minuten me-time! Kopje thee erbij, nagels lakken. Wees lief voor jezelf!

Als je klaar bent was je je huid met water en droog je je gezicht af met een handdoek. Hier is even een foto van mijn masker momentje. Trouwens.. de geur van dit maskertje is echt geweldig! Ruikt helemaal niet chemisch, en ruikt daarin tegen heel subtiel!

facial sheet maskfacial sheet mask

 

 

 

 

 

Mijn ervaring!

Wauw! Wat ruikt dit maskertje lekker zeg! De facial sheet mask voelt ook prettig op het gezicht en het is dan ook echt een verwennerij om dit maskertje 20-30 minuten op te laten! Na die tijd even je gezicht schoonmaken met warm water en een washandje en je gezicht voelt gehydrateerd en glad aan! In de tussentijd dat ik dit schrijf zit ik nog steeds over mijn gezicht te aaien..haha.

facial sheet mask
Ben jij al bekend met de facial sheet masks van de Action? Laat het hieronder weten in de comments!

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *