EOS lipbalm (Strawberry sorbet) Wat vind ik ervan?

EOS lipbalmEOS (Evolution of smooth)

EOS gaat voor het maken van 100 % natuurlijke lipverzorgings producten. In de lipbalsem zit antioxidanten, vitamine E, sheabutter en jojoba olie, wat goed voor onze lippen is! De lippenbalsem hydrateerd en verzorgt. Inmiddels zijn er al verschillende soorten verkrijgbaar. Zo heb je naast Strawberry sorbet, Raspberry, Zomer Fruit, Blueberry Acai en Sweet Mint.
EOS lipbalm

Strawberry sorbet

Ik kocht deze lipbalm toevallig toen in ik Duitsland aan het winkelen was. Daar was deze lipbalm nog eens leuk afgeprijst! Strawberry sorbet ruikt heerlijk naar de geur van zoete aardbeien! Als ik de geur ruik krijg ik zin in de zomer en in aardbeienijs! De lipbalm brengt een verzorgend laagje aan op de lippen en plakt niet! Het laat op de lippen een mooie glans achter en is niet zichtbaar.

Is EOS de moeite waard?

De EOS lipbalm vind ik zeker een aanrader! Hij verzorgt de lippen goed en ruikt erg prettig! Ook is er veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de lipbalm. Het is dus leuk om er één te hebben, maar ook leuk om aan iemand te geven. De lipbalms van EOS zijn onder andere verkrijgbaar bij de webwinkel van Douglas. De lipbalm kost € 5,95.

EOS lipbalmBen jij bekend met de EOS lipbalms? Heb jij een favo? Laat het hieronder weten.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *