DIY Christmas nails


What to do in de donkere dagen voor kerst? Juist! Nagels lakken! Ik was in een creatieve bui en had zin om extra aandacht te besteden aan mijn nagels. Echter had ik er niet aan gedacht om dit te filmen. Toch zal ik kort uitleggen wat ik heb gebruikt en heb gedaan om deze kerst nagels te maken! Deze kerst zijn kersttruien en glitters op kleding helemaal in. Alles mag tot in de detail veranderen in kerst! Hier passen deze nagels goed bij! Voor deze nagels begin je met…

FullSizeRender (1)1. Base Coat!
Ik begon met een doorzichtige base coat van de Hema. Zodra ik werk met een felle kleur als rood gebruik ik eerst een base coat, zodat mijn
nagels minder rood uitslaan, zodra ik na een tijdje de nagellak er af haal. Dus als tip wil ik meegeven, om eerst een base coat aan te brengen.(Tenzij je je geroepen voelt na het verwijderen van de lak rond te lopen met rood uitgeslagen nagels! In dat geval..do your thing! haha) 

2. Red like Christmas!

Hierna bracht ik een laagje rode nagellak van Catrice aan. Je kunt natuurlijk elk soort rode
nagellak gebruiken. Wat je zelf mooi vind! Na het aanbrengen van deze kleur is het belangrijk dat je de nagellak goed laat drogen!

3. White as snow!FullSizeRender (2)
De tweede kleur die ik heb aangebracht is namelijk wit. Als de rode lak niet goed droog is en je gaat er met witte nagellak overheen, dan mengen de kleuren! Dat wil je echt niet, want dan kan je alles van je nagel afhalen en opnieuw beginnen.

4. Spaar je nagellak!
Ik zocht via internet leuke printjes die ik op mijn nagels kon maken. Ik heb op mijn duimen gekozen voor andere printjes. Het leukste is namelijk om de printjes af te wisselen.Ik deed een druppeltje witte nagellak op een papieren bordje. Met een klein, hout prikkertje heb ik de figuurtjes gemaakt op mijn nagels. Ondertussen wordt het druppeltje nagellak op je papieren bordje gauw dik en droogt hij uit. Daarom doe ik per keer één druppeltje op het bordje, om nagellak te besparen. Ik kies er zelf voor om het op deze manier te doen. Ik dip het prikkertje bijvoorbeeld niet in het potje, omdat de nagellak in het potje op deze manier snel uitdroogt.

FullSizeRender (3)5. Let it dry! & Top coat!
Na het maken van de figuurtjes is het belangrijk dat de nagellak goed droogt, voordat je de topcoat aanbrengt. De topcoat brengt een mooi, beschermend en glanzend laagje aan over de nagellak. Op deze manier blijft de nagellak ook beter op de nagels zitten! Ook mijn top coat heb ik van de Hema.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze kerstnagels vinden! Ga jij ook voor deze kerst nagels? 

Liefs! Nathalie


One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *