Beautyblogger in een tent

IMG_3645

Als je naar een festival of festijn gaat is het fijn om goed voor de dag te kunnen komen. Maar is het fijner om niet teveel mee te hoeven nemen, omdat je al zoveel spullen bij je draagt. Vorige week heb ik vier dagen in een tent doorgebracht op een zangfestijn. Voordat ik hier heen ging vroeg ik mijzelf af: Hoe neem ik zo min mogelijk beauty producten mee, maar wel genoeg, zodat ik mezelf wel kan opmaken. Ik heb voor jullie uitgeprobeerd wat wél en niet werkt in zo een tent. Hier geef ik jullie mijn tips voor in een tent.

IMG_3691Zorg voor een spiegel.
Als je ervan houdt om met je vriendinnen een no-mirror challenge te doen, dan kan je deze tip overslaan, haha. Voor de lezers die dit niet kennen; je doet dan tegen iemand een uitdaging om je make-up zo goed mogelijk aan te brengen zonder spiegel. Ik kocht bij Kruidvat een simpele spiegel die rechtop blijft staan. Zo kon ik mijn spiegeltje op een tafeltje zetten en had ik beide handen vrij voor het doen van mijn haar en make-up. Dit spiegeltje heb ik iedere dag gebruikt.

Zorg voor een doorzichtige make-up tas.
Niets is vervelender om naast het grabbelen en zoeken in andere tassen naar spullen ook te moeten grabbelen naar je make-up in een make-up tas. Zorg ervoor dat je een doorzichtig make-up tasje hebt, waar je de producten door heen kunt zien. Dit bespaart een hoop moeite. Toevallig had ik al een doorzichtige make-up tas, maar als je het niet waard vind om er één aan te schaffen, dan kan je ook een doorzichtige ziplockbag nemen. (Hier heb ik een ziplockbag van Ikea).

Untitled-1IMG_3704

Neem zo min mogelijk producten mee die gevoelig zijn voor warmte.
Oké, nu was het vorige week juist tegenovergesteld, en totaal niet warm in de tent. Wij hadden namelijk niet zo mooi weer. Maar stel je voor dat je mooie temperaturen hebt in de tent en dat je je vijf favo lippenstiften ziet smelten. Neem daarom liever één lippenstift mee die goed te combineren is met veel make-up looks.

lipIMG_3699

Gebruik één product voor meerdere dingen.
Probeer zo min mogelijk producten mee te nemen om te voorkomen dat producten kapot gaan in je tas. Het zou zonde zijn als je oogschaduws breken, meerdere lippenstiften smelten enz. Je kan proberen om één product te gebruiken voor meerdere dingen. Gebruik je lippenstift niet alleen voor op je lippen, maar gebruik hem ook voor blush op je wangen. Zo spaar je je blush en matchen je lippen en wangen mooi samen! Je kan van je oogschaduw de donkerste kleur nemen voor het zetten van eyeliner. Maak je kleine platte kwast een beetje vochtig en laad de kwast met oogschaduw. Breng tot slot de eye liner aan. Op deze manier heb je weer een product bespaard en heb je een mooie lijn boven de bovenste wimpers. Als je de juiste kleur hebt kan je oogschaduw ook gebruiken voor het invullen van je wenkbrauwen. Hier even een lijstje welke producten ik meenam:

* Foundation
* Mascara
* Oogschaduw
* Lippenstift
* Borstel en elastiek
* Spiegeltje
* Foundationkwast, blendkwast, kleine platte kwast.

Klitten zijn te voorkomen!
Door het warme of koude weer kan je haar snel gaan klitten. Niets is vervelender dan al die klitten weer uit je haar te moeten borstelen. Kam je haar daarom goed door. Voor het slapen kun je je haar het best in een vlecht of knot dragen. Zo maak je kans op minder klitten.

IMG_3701

Veel kampeer plezier! ♥

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *