Alles over de baked blush van NYX cosmetics ♥

Baked blush

Baked blush zijn blushes die worden gebakken in ovens in teracotta schalen. Hierdoor krijg je blushes met mooie glans & goede pigmentatie. Vandaag review ik de baked blush van NYX #8 Ignite.

NYX Baked blush

De verpakking van de blush ziet er goed verzorgd uit. Het is gemaakt van hard plastic en heeft een bijzondere look. De blush zit in een plastic kistje, wat er erg chique uit ziet. Zelf vind ik het strikje aan de voorkant leuk bedacht!

NYX Baked blush

Swatch

Hieronder swatch ik de blush op mijn arm. Zoals je kan zien heb ik gekozen voor een warme perzik kleur. Ik koos voor deze kleur, omdat ik al vrij wat blushes heb die roze zijn. Ik vond het daarom leuk om eens te gaan voor een andere kleur. De blush zorgt ook voor een natuurlijke glow en highlight op het gezicht, wat ik erg mooi vind. Het mooie aan deze baked blush is dat je de blush op twee manieren aan kan brengen. Voor een natuurlijke look kan je de blush droog aanbrengen. Heb je wat meer kleur nodig? Dan kan je de blush met een vochtig make-up sponsje aanbrengen.

NYX Baked blush

Wat ik vind van deze blush?

De pigmentatie van de blush vind ik goed. Ik vind het mooi dat de blush een glans achterlaat op de huid. Ook ben ik tevreden over de kleur. Het is een mooie, warme kleur die goed zal staan bij verschillende huidskleuren. Hieronder heb ik een foto waar ik de blush draag.

NYX Baked blush

Deze blush kocht ik in Duitsland bij DM. Hij kostte rond de € 8,00. De baked blush is in Nederland onder andere verkrijgbaar bij Douglas.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze blush vinden. Laat het hieronder weten! 

 

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *