Snow Fairy van Lush! Alles over deze douchegel!

LUSHious stuff!

In Duitsland was mijn eerst bezoek aan de Lush winkel. Ik wandelde langs de schappen met allerlei zeepjes, bathbombs, douchejelly’s, en toen kwam ik voorbij deze douchegel! De knalroze inhoud van de douchegel trok mijn aandacht en ik besloot hem eens te ruiken. Snow Fairy is echt zoeter-dan-zoet! Het is het zoetste wat ik daar in de winkel heb geroken! Lush zelf vertelt dat de geur je doet denken aan een sprookjeswereld waar wolken van suikerspinnen, de geur van bubblegum en glitters in de lucht de standaard zijn. I’ts true! De geur doet mij zelf erg denken aan de frisdrank Cassis!

Suikerspinwolken, bubblegum & glitters!!

Dit is hoe de douchegel staat in de Lush winkel. Zoals je ziet zijn er verschillende maten verkrijgbaar. Zelf vind ik dit erg handig, omdat je eerst kan kiezen voor een klein formaatje om de douchegel uit te proberen. Bevalt het goed? Dan koop je natuurlijk de allergrootste! (haha) 😀

Snow Fairy van Lush! Alles over deze douchegel!

Snowmatter what!

Deze douchegel is als een snoepje voor onder de douche! De douchegel heeft een mooie zoete, roze kleur. Wat ik extra leuk vind is dat er een kleine subtiele glitter door de douchegel zit! (De glittertjes zijn heel klein, op de huid zullen ze niet zichtbaar zijn) Je komt dus niet als discobal onder de douche vandaan. 😛 De douchegel schuimt goed! Zelfs als je maar een klein beetje ervan neemt. En de geur tijdens het douchen is echt ge-wel-dig! De geur bleef na het douchen nog de rest van de avond en de volgende ochtend bij mij hangen.

Snow Fairy van Lush! Alles over deze douchegel!

Deze douchegel is absoluut de moeite waard! Erg leuk om bijvoorbeeld voor kerst te geven, maar ook om zelf te krijgen! Zelf was ik ook in de winkel op zoek naar deze douchegel in zeep variant. Helaas hadden zij deze niet in de winkel. Ik heb de zeepvariant wel op de website zien staan, dus wie weet is deze binnenkort ook te vinden in de Lush winkels! Deze douchegel is verkrijgbaar in de winkels van Lush, maar ook verkrijgbaar in hun webshop.

Wat vind jij van Snow Fairy? Laat het hieronder in de comments weten! Deel hieronder jouw ervaring!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *