REVIEW- CATRICE Ultimate Stay Lipstick

10

Catrice heeft onlangs een nieuwe lijn met lipsticks uitgebracht, en
ik kon niet wachten om deze voor jullie te reviewen. Catrice beloofd het volgende over de lipsticks op hun website: Intense kleuren met een trendy satin finish. De hoog gepigmenteerde, langhoudende textuur biedt een perfecte dekking zonder de lippen uit te drogen. Perfect voor elke dag. Wat mij zelf er aanspreekt is dat lipsticks in een mooie slanke huls zitten. De verpakking ziet er goed verzorgd en chique uit !!

3

060 Floral Coral – 080 Passion Red – 140 Behind The Red Curtain

8

5

060- Floral Coral
Floral Coral heeft een mooie, intense roze tint. Ideaal voor bij het creëren van
een frisse uitstraling! Deze kleur gebruikte ik ook voor de tutorial voor het maken van een frisse/natuurlijke look!
De tutorial kun hier je bekijken!

1

IMG_3800

080 Passion Red
Een rood/donker roze kleur. Heeel mooi! Geeft een volwassen uitstraling! Draagbaar en mooi voor elke dag!

7

6

140 Behind The Red Curtain
Wie van rood houd kan prima voor 140 gaan! Een hele mooie, donkerrode kleur. De kleur is wel aanwezig net als 090 Floral Coral. Je kan de kleur natuurlijk zo intens maken als je zelf wilt door meer/minder lipstick aan te brengen.

De pigmentatie van de lipsticks zijn erg fijn! De lipsticks hebben een fijne en romige structuur, wat fijn aanbrengt op de lippen. De lipsticks blijven tot 3 uur op de lippen zitten. Er zijn natuurlijk nog andere kleuren van deze lijn te verkrijgen in de winkel. 06o Floral Coral mijn favoriete kleur en gebruik ik voor het maken van dagelijkse looks. Ik kan deze lipsticks zeker aanraden en zou zelf ook uitbreiden als ik nog een mooie kleur tegen kom. De lipsticks kosten € 4,99 en zijn verkrijgbaar bij onder andere Kruidvat en Trekpleister.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *